Testimoniale

 • “Cristian Onetiu este un lider incredibil! Abordează totul cu claritate și acționează direct, iar energia sa este contagioasă. Pur și simplu, îți oferă puterea să crezi că poți realiza orice. Cu el, înveți cum să construiești un business stabil pe care să-l gestionezi sănătos. Este pur și simplu extraordinar! Mulțumesc, Cristian pentru generozitatea ta!”

  Andreea Raicu -persoană publică
 • ”Îți mulțumesc pentru informațiile primite din Programul ScaleUp1000, pe care le-am implementat cu succes în afacerea mea. După EXIST-ul din business, unde aveam cifra de afaceri de 3 milioane ron/an, am reușit sa închidem în 2022 și 2023 cu 100 de milioane ron și parteneriate de succes. ”

  Diana Stinga – Darcom Energy
 • ”Sa particip la cursurile lui Cristi (atat cele de Scale up cat si sesiunile individuale pentru decision making) a insemnat practic sa nu pornesc pe drumul antreprenoriatului ca si cum as face gambling si sa nu platesc lectiile de business prin esecuri proprii. Multumesc pentru ajutorul in a renunta la limitarile pe care chiar eu le pusesem afacerii mele si in care am inteles importanta mindset-ului, pentru orice antreprenor.”

  Denisa Tanase Owner My Geisha
 • “Cristian Onețiu este mentorul pe care și l-ar dori și ar fi bine să-l aibă alături orice fondator de business. Îndeajuns de tânăr încât să înțeleagă toate trendurile actuale și viitoare și îndeajuns de înțelept încât să aibă deja răspunsurile pentru dificultățile inevitabile în orice proces de creștere. Și peste toate, un OM și un Domn! Chapeau!”

  Marius Morra – Tokero Ceo
 • “Care este portretul ideal al unui antreprenor mentor in business? Care sunt atuurile, calitatile? Experiența, competentă, cultura, empatie, viziune, perseverenta. Pe toate le-am găsit și admirat in anii in care am fost alături de Cristi Onetiu. Este mentorul, by the book. His book”

  Cristi Brancu – Realizator TV
 • Recomandare site Cristi Onetiu,

  “A lucra cu Cristi este deopotrivă o provocare dar și o mare bucurie. Antrenamentul cu miile de antreprenori îl ajută să vadă dintr-o privire punctele slabe ale afacerii tale, cu experiența internațională te va ajuta să depășești limitările cu care tu îți vezi afacerea locală, iar calitățile de excelent comunicator te împing la propriu să devii un lider autentic pentru oamenii și colaboratorii tăi. Dacă chiar vrei să-ți multiplici exponențial rezultate afacerii, Cristi este probabil, cel mai bun mentor al momentului pentru asta.”

  Eusebiu Burcas – coach financiar
 • “Il cunosc pe Cristian Onetiu din 2020. Ii admir energia si determinarea in a modela Antreprenorii romani. Efortul lui in a educa/inspira/mentora antreprenorii a avut si are impact semnificativ fie in in companiile lor, fie in motivatia de a face un pas in fata, de a incepe un business. Onetiu pune umarul in a construi o Romania mai buna in care generatiile urmatoare sa fie mandre sa traiasca.”

  Dragos Petrescu – City Grill
 • “Cristi este unul dintre cei mai buni antrenori de antreprenori din Romania. Tot timpul cand am ocazia sa particip la evenimentele lui, plec cu o gramada de idei aplicabile.”

  Avi Cicirean – Brand Minds
 • “Cristi este cel mai actual om de afaceri din România. Este conectat și face conexiuni în toată lumea iar asta îl ajută să fie cel mai bun. Are capacitatea să vadă imaginea de ansamblu, înțelege contextul și intuiește bine ce urmează. E o plăcere să îl vezi cum reușește să croiască și soluții pentru afaceri. Dacă ar avea doar mai mult timp…”

  George Buhnici -Persoana publica