TERMENI SI CONDITII

 

Accesul pe site-ul onetiu.com, respectiv https://academiascaleup.ro (denumite în continuare site-ul), în vederea efectuării unei comenzi sau în vederea înscrierii la evenimente este permis oricărei persoane fizice sau juridice (denumită în continuare Client), care respectă Termenii și condițiile.
În vederea finalizării cu succes a procedurii de cumpărare sau de înscriere la evenimente, numite cele de mai jos “Produsele”, Clientul își asumă obligația de a furniza informațiile care îi sunt solicitate și de a completa toate câmpurile în mod adecvat, complet, corect și real, așa cum acestea apar specificate în cuprinsul documentului de identitate.

Site-ul poate fi utilizat de către clienți doar pentru vizionare, comandă, plată, înscriere la evenimente și pentru recomandarea produselor sau serviciile noastre. Site-ul nostru nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/ sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să aducă un prejudiciu de imagine și/ sau să creeze o stare de disconfort reprezentantilor Lifeguru sau clienților și vizitatorilor.

Nu putem garanta utilizarea discontinuă și neîntreruptă a site-ului. Este posibil să intervină erori, defecte, viruși sau alte comportamente dăunătoare pe site sau pe servere care să îl facă indisponibil. Vom lua toate măsurile pentru a limita și pentru a înlătura asemenea evenimente neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Ne rezervăm dreptul de a înceta sau restricționa accesul oricărei persoane la site în orice moment, fără o notificare prealabilă și fără răspundere, în cazul în care constatăm nerespectarea prezenților Termeni și condiții sau ineficiența raporturilor dintre părți prin intermediul site-ului.
Avem dreptul de a utiliza în scopuri publicitare și nu numai a oricărui comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site.

 

 

ÎNREGISTRAREA PE SITE

Orice client care dorește acest lucru poate să se înregistreze pe site accesând butonul “Contul meu”, disponibil pe pagina principală, urmat de un simplu click pe butonul de “Creează un cont”, cu parcurgerea adecvată a pașilor solicitați în vederea înregistrării.
Pentru înregistrare, ti se va solicita să  introduci numele, prenumele, adresa de email și numărul de telefon. Ai obligația de a introduce o adresă de email validă, în caz contrar nu va fi posibilă continuarea procedurii de înregistrare pe site. Esti pe deplin responsabil pentru păstrarea în siguranță a parolei de acces precum și a oricărei informații privind înregistrarea, autentificarea și contul. Esti, de asemenea, deplin responsabil pentru orice comandă și/sau plată efectuată prin utilizarea site-ului nostru din contul tau. Ai posibilitatea de a-ți da acordul pentru primirea de newslettere. În acest mod vei fi la curent cu activitatea noastră pe site.

 

PLASAREA COMENZII

Plasarea comenzii se realizează prin parcurgerea următorilor pași:

 1. Selectează produsul dorit si da click pe butonul „Rezerva-ti locul” (sau “Inscrie-te pe lista de asteptare” ).
 2. Dacă dorești să adaugi mai multe produse în coș, repetă operațiunea de la punctul 1 pentru fiecare produs.
 3. După selectarea produselor dorite, urmeaza instrucțiunile de pe site, apoi plasează comanda prin accesarea butonului „Finalizează comanda”.
 4. Pentru finalizarea comenzii, este necesar sa fii de acord cu Termenii si conditiile si Politica datelor personale.
 5. Efectuarea comenzii in site se realizeaza extrem de simplu, in baza numelui si prenumelui, numarului de telefon si a adresei de mail.
 6. Odata confirmate datele de mai sus, selecteaza metoda de plata dorita.
 7. Plasarea comenzii implică plata prețului stabilit conform detaliilor de pe site pentru produsul/produsele comandate.
 8. Factura fiscala se va emite in urma confirmarii telefonice a datelor cu reprezentantul Lifeguru.
 9. Odata confirmata plata, ai acces instant in platforma si la produsele achizitionate.

 

 

CONFIRMAREA COMENZII

În cel mai scurt timp, vei primi un email de confirmare a comenzii. Lifeguru isi rezerva dreptul confirmarii finale telefonice cu reprezentantul companiei si in urma efectuarii platii.

 

 

LIVRAREA PRODUSELOR. TERMENE, MODALITĂȚI ȘI COSTURI

Odata efectuata plata produselor, clientul primeste acces instant la produsele comandate in platforma (acces cu user si parola). In cazul produselor fizice, acestea se  livrează prin curier rapid, direct la adresa de livrare indicată de către client cu ocazia plasării comenzii.
Transportul se asigură prin firma de curierat DPD Courier, costul transportului fiind suportat de catre Lifeguru.

Comanda fizica va fi expediată în ambalaje care să asigure securitatea transportului. Răspunderea pentru orice deteriorare cauzată în timpul transportului produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi revine transportatorului, conform legislației în vigoare.

 

 

PLATA. FACTURARE.

Prețurile afișate pe site, pentru fiecare produs în parte, includ TVA, conform legislației în vigoare. Plata se poate face prin oricare dintre următoarele modalități, urmând pașii de plată și instrucțiunile de plată oferite cu ocazia efectuării plății.

 • ramburs: plata se face direct la agentul de curierat, la momentul preluării coletului (pentru produsele fizice).
 • transfer bancar
 • online, cu cardul, prin sistemul: “Euplatesc”

Datele dvs personale indicate in procesul de plata cu cardul sunt furnizate pe serverul procesatorului de plati, care are raspunderea de a securiza aceste date si a le folosi exclusiv in scopul prezentului contract. Toate comisioanele si taxele existente in cazul platii cu card se sustin integral de catre Lifeguru.

Clientul are obligația de a opta pentru modalitatea de plată aleasă mai înainte de plasarea comenzii, prin bifarea opțiunii corespunzătoare, conform pașilor de plasare a comenzii.
Vânzătorul va emite către Client o factură pentru produsele livrate. În acest sens, Clientul are obligația de a furniza Vânzătorului toate informațiile necesare emiterii facturii, conform legislației în vigoare. Factura va fi comunicată Clientului în format electronic după efectuarea plății produselor/serviciilor comandate.

 

DREPTUL DE RETRAGERE

In conformitate cu legislatia romana, consumatorul are dreptul sa notifice in scris Lifeguru SRL ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Conform OUG 34/2014 art 16 m) este exceptată de la dreptul de returnare furnizarea de continut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere. Prin plata programului, aveti acces instant la acesta pe platforma de lucru; ca urmare, nu se va aplica dreptul de retragere conform OUG 34/2014 art 16 m.

 

GARANȚII

Pentru că ne dorim clienți mulțumiți, am conceput un pachet de garanții speciale pentru produsele vândute prin intermediul site-ului, pe care le poti accesa fără dificultăți birocratice, cu o simplă notificare a biroului nostru de vânzări, prin email la adresa exclusive@onetiu.com sau telefonic la nr. 0738018971. Operatorii noștri vor prelua și procesa notificarea dvs în cel mai timp scurt posibil, astfel încât să iti poti recupera cu celeritate banii plătiți pentru produsele/serviciile de care nu sunteți mulțumit pe deplin. În vederea returnării banilor, este posibil să vi se solicite furnizarea de date necesare în acest scop (cont IBAN, bancă, cod swift, titular cont, alte informații). În cazul în care nu furnizați datele solicitate, ne vom găsi în imposibilitatea de a vă returna banii.
Aceste garanții se referă la:
– Pentru produsele fizice: oferim o garanție de 100%, însemnând că, în ipoteza în care, într-un termen de 15 de zile de la livrarea produselor clientul nu este satisfăcut de produsele comandate, indiferent de motiv, își primeste banii înapoi.

-Pentru programul Exclusive Club: oferim o garanție de 100%, însemnând că, în ipoteza în care, într-un termen de 15 de zile de la asigurarea accesului în program, clientul nu este satisfăcut de program, își primește banii înapoi, urmând a i se șterge contul de acces la platformă.

 

TRANSFERUL PROPRIETĂȚII

Proprietatea asupra produselor fizice va fi transferată la livrare, după efectuarea plății din partea Clientului la adresa de livrare indicată cu ocazia plasării Comenzii. Bunurile comandate se consideră livrate prin semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier.

RĂSPUNDEREA CONTRACTUALĂ

Prin crearea și utilizarea Contului, Clientul își asumă răspunderea pentru menținerea confidentialității datelor de Cont (user și parola) și pentru gestionarea accesării Contului, fiind responsabil în condițiile legii de activitatea derulata prin intermediul Contului său.
Prin accesarea site-ului, crearea Contului, utilizarea site-ului, plasarea comenzilor, etc. Clientul acceptă în mod expres și neechivoc Termenii și condițiile site-ului în ultima sa versiune comunicată în cadrul site-ului. Ulterior creării Contului, utilizarea conținutului echivalează cu acceptarea modificărilor intervenite asupra Termenilor și condițiilor site-ului și/sau a versiunilor actualizate ale Termenilor și Condițiilor Site-ului. Clientul este responsabil pentru verificarea versiunii finale a Termenilor și Condițiilor ori de câte ori utilizează site-ul.
Acceptarea Termenilor și conditiilor a site-ului se confirmă prin bifarea checkbox-ului corespunzator din site și/sau prin trimiterea Comenzii și/sau prin efectuarea unei plăți online.
Nu ne asumăm responsabilitatea pentru daune de orice fel pe care Clientul sau orice altă terță persoană le-ar putea suferi ca rezultat al îndeplinirii de către noi a oricăreia dintre obligațiile noastre conform Comenzii și nici pentru daune care ar putea rezulta din utilizarea produselor fizice dupa livrare și cu atât mai puțin pentru pierderea acestora.

RECLAMAȚII

Orice nemulțumire legată de accesarea, utilizarea, înregistrarea pe site-ul nostru, efectuarea unei comenzi, aspecte legate de comanda efectuată, aspecte legate de înscrierea la evenimente și alte asemenea, ne va fi comunicată direct, fie telefonic, la nr. de telefon 0738018971 fie prin email la adresa exclusive@onetiu.com.
Nemulțumirea dvs va fi înregistrată și veți primi un răspuns în scris, pe adresa de email menționată cu ocazia aducerii la cunoștința noastră a nemulțumirii dvs, în termen de cel mult 48 ore, raportate la o zi lucrătoare.
Clientul declară că este de acord să nu facă publice aceste nemulțumiri (pe rețelele de socializare, media, discuții la petreceri private sau în orice altă modalitate) sub rezerva suportării daunelor cauzate pentru prejudiciul de imagine adus proprietarului site-ului prin aceste acțiuni.

PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Conținutul prezentului site, inclusiv, dar fără a se limita la logo, reprezentări stilizate, simboluri, imagini, fotografii, conținut texte și altele asemenea, precum și întreg conținutul informațiilor cuprinse în programele online comercializate prin intermediul site-ului sunt proprietatea exclusivă a Lifeguru SRL. Este nepermisă copierea, distribuirea, publicarea, modificarea, completarea, utilizarea, expunerea, includerea, legarea, transmiterea, îndepărtarea însemnelor, fotografiilor, imaginilor, bucăților de text, afișarea, vinderea, etc, a conținutului, datelor, informațiilor, fotografiilor sau altor informații găsite pe site sau pe platformele/programele la care cumpărați accesul prin intermediul site-ului, fără permisiunea expresă acordată în scris de către Lifeguru SRL. Nu este permis să transmiteți în favoarea unei terțe persoane datele dvs de acces la programele online comercializate prin intermediul site-ului.
Niciun Client nu dobândește, prin utilizarea și accesarea site-ului vreun drept sau vreo licență de utilizare a vreuneia dintre informațiile de pe site sau vreu drept de proprietate intelectuală/industrială asupra produselor și/sau serviciilor comandate de pe site. Niciun client nu are dreptul de a utiliza un dispozitiv automat sau manual pentru a monitoriza materialele disponibile pe site.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Lifeguru SRL respectă dispozițiile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice
Scopul pentru care solicităm Clientului furnizarea de date personale: pentru a face posibilă livrarea produselor comandate, confirmarea Comenzii, informarea Clienților privind stadiul Comenzii, oferirea de răspunsuri la reclamațiile plasate, evaluarea bunurilor și serviciilor oferite, activități comerciale, de promovare a bunurilor și serviciilor, de marketing, publicitate, de dezvoltare, de cercetare de piață, statistică, monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clienților, administrative, de media și altele asemenea.
Prin acceptarea prezenților Termeni și condiții, Clientul declară că este de acord ca datele sale personale să fie incluse în baza noastră de date și își dă în mod expres acordul ca datele sale personale furnizate să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat de către Lifeguru SRL și colaboratorii/afiliații săi, dar și să fie cedate/transferate afiliaților săi precum și altor entități din țară sau străinătate, în baza unui angajament de confidențialitate din partea acestora.

Pe baza unei cereri scrise semnate și expediate către Lifeguru SRL, la adresa: Jud. Timis, Str. Chisoda, Cam. 4, SAD. 6, vă puteți exercita în mod gratuit dreptul la o solicitare pe an privind confirmarea faptului că datele personale sunt sau nu prelucrate. De asemenea, puteți solicita în scris, la aceeași adresă: rectificarea, actualizarea, blocarea sau șetrgerea datelor a cărăr prelucrare nu este conformă cu dispozițiile legale, transformarea în date anonime a adatelor a căror prelucrare nu este conformă cu dispozițiile legale, notificarea către terții cărora le-au fost dezvăluite datele, dacă aceasta nu este imposibilă sau nu presupune un efort disproporționat față de interesul legitim care ar putea fi lezat.
Informațiile privind datele cu caracter personal ale clientului pot fi transmise către Parchet, Poliție, instanțele de judecată și altor organe abilitate ale Statului, în baza solicitării acestora și în limitele prevăzute de lege.

NEWSLETTERE

Cu ocazia creării unui cont pe site și/sau cu ocazia plasării unei comenzi, Clientul are posibilitatea de a-și manifesta acordul cu privire la primirea de Newslettere.
Newsletterul reprezintă un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic (e-mail, SMS) asupra produselor, serviciilor, evenimentelor, promoțiilor, etc. dintr-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea proprietarului cu referire la informațiile conținute de acesta.
Clientul își poate retrage acest acord oricând, fără nicio obligație, prin simpla contactare a reprezentantului nostru la nr. de telefon 0738018971 sau prin accesarea butonului Dezactivare din partea de jos a fiecărui Newsletter primit.

 

FORȚA MAJORĂ

Nici una dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzător – total sau parțial – a oricărei obligații care îi revine în baza prezentului contract, daca neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forța majoră, așa cum este definită de lege, din motive independente de părți.
Partea care invocă forța majoră este obligată să notifice celeilalte părți, în termen de 5(cinci) zile, producerea evenimentului și să ia toate măsurile posibile în vederea limitării consecințelor lui.

 

LEGEA APLICABILĂ

Contractul va fi guvernat și interpretat în conformitate cu legea română. Orice neînțelege intervenită între proprietarul site-ului și Client în legătură cu raporturile decurgând din utilizarea site-ului urmează să fie rezolvate pe cale amiabilă, iar în caz de eșec, să fie supuse instanțelor competente.

DISPOZIȚII FINALE

Acest site este deținut de către Lifeguru SRL, care vă oferă dreptul de a accesa și utiliza site-ul sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni și condiții. Accesând și utilizând site-ul vă oferit automat și neechivoc acordul pentru respectarea Termenilor și condițiilor de pe site.
Lifeguru SRL are dreptul de a modifica Termenii și condițiile oricând, fără o notificare prealabilă, postând varianta actualizată pe site, iar Clientul are obligația de a citi Termenii și condițiile ori de câte ori accesează site-ul. Clientul are obligația de a respecta întocmai Termenii și condițiile de pe site și nu poate pretinde și nu se poate apăra cu necunoașterea Termenilor și condițiilor de pe site, valabili la data accesării, utilizării și/sau plasării unei comenzi pe site ori în cazul înscrierii la un eveniment.
Promoțiile oferite de către Lifeguru SRL care sunt anunțate pe site. Promoțiile își încep valabilitatea în momentul activării acestora pe site și își încetează valabilitatea din momentul inactivării acestora pe site. Promoțiile nu se cumulează între ele sau cu alte reduceri și sunt valabile numai în limita stocului, dacă pe site nu se specifică altfel.
Disponibilitatea unui produs fizic în stoc, fie că face parte dintr-o promoție sau nu, este anunțată prin email după plasarea comenzii de către Client.
Prezenții Termeni și condiții se completează cu aspecte/prevederi speciale cuprinse la descrierea produselor/evenimentelor disponibile pe site. În cazul în care intervin contradicții între prezenții Termeni și condiții și prevederile speciale mai sus amintite, au prioritate de aplicare prevederile speciale.