DE CE ESTE SPECIALĂ CARTEA
START ÎN ANTREPRENORIAT

Ești pe cale să ai experiența unei lecturi speciale. Ții în mână o carte pentru antreprenori, nu despre antreprenori!
Mulți știu să vorbească despre antreprenori, puțini chiar sunt antreprenori. Dintre ei, chiar mai puțini sunt cei care au demonstrat succesul prin rezultate sustenabile. Iar dintre aceștia, puțini au pregătirea psihologică necesară pentru a înțelege și mecanismele din spatele succesului. Și dintre cei puțini rămași, prea puțini sunt dispuși să-și împărtășească secretele public și să le ofere din timpul lor celor care vor să aducă, prin antreprenoriat, o schimbare în bine, atât din punct de vedere personal, cât și la nivel de societate.

De aceea este această carte atât de specială!
PENTRU CINE ESTE POTRIVITĂ CARTEA
START ÎN ANTREPRENORIAT

Cristian Onețiu vorbește pe limba celor ce își doresc o afacere proprie, pe înțelesul celor care au deja o afacere, dar vor să o facă să crească exploziv, dar și spre bucuria celor care au o afacere mare și vor să o dezvolte în continuare. Fiecare dintre aceste trei categorii de antreprenori găsește răspunsuri și confirmări în cele scrise de Cristian, care nu și-a propus să scrie o carte informativă lejeră, ci un material care să te implice profund într-un proces de acțiune și creștere, care să aducă realmente prosperitate în afacerea și în viața ta

Lor le este adresată cartea.
CE GASEȘTI ÎN SPATELE COPERȚII
START ÎN ANTREPRENORIAT
CUMPARA CARTEA
START IN ANTREPRENORIAT

PRET

59 LEI
Transport inclus
(Transport inclus doar pe teritoriul Romaniei)
DESPRE AUTOR
CRISTIAN ONETIU

Cu o experiență de peste 15 ani și afaceri de peste 100 de milioane euro, Cristian este antreprenor activ, dar și consilier financiar pentru antreprenorii cu afaceri de peste 10 milioane euro care își doresc scalarea afacerii într-un mod sustenabil.

„România se poate schimba prin educație și eu cred într-o Românie de succes. Misiunea mea este aceea de a ajunge la cât mai mulți oameni de afaceri pentru ca, împreună, să construim o țară cu o economie puternică și lideri autentici.“

Cristian și-a propus să contribuie la dezvoltarea unui mediu antreprenorial prin inițiative educaționale diverse, produse online, cursuri și masterclass-uri sau cărți scrise în baza experienței de afaceri și de viață.

Cartea este rezultatul experienței proprii de la „Știu” la „Am” spre „Devin”, de la business către împlinirea personală. Ca să poți ajunge, însă, la împlinire personală și independență financiară, este nevoie de o fundație solidă, pe care să se așeze oricare demers antreprenorial.

„Antreprenorii sunt cei care vor o lume mai bună! În rest, ei știu de toate și nimic. De aceea și reușesc să schimbe lumea. Căci cunoașterea se schimbă. Dorința de mai bine, niciodată!”

Vrei mai multe informatii?
Echipa mea iti sta la dispozitie.