Am lansat NOUA EDITIE a cartii START IN ANTREPRENORIAT
Calatoria de la A STI la A AVEA la A DEVENI

DE CE ESTE SPECIALĂ CARTEA
START ÎN ANTREPRENORIAT

Ești pe cale să ai experiența unei lecturi speciale. Ții în mână o carte pentru antreprenori, nu despre antreprenori!
Mulți știu să vorbească despre antreprenori, puțini chiar sunt antreprenori. Dintre ei, chiar mai puțini sunt cei care au demonstrat succesul prin rezultate sustenabile. Iar dintre aceștia, puțini au pregătirea psihologică necesară pentru a înțelege și mecanismele din spatele succesului. Și dintre cei puțini rămași, prea puțini sunt dispuși să-și împărtășească
secretele public și să le ofere din timpul lor celor care vor să aducă, prin antreprenoriat, o schimbare în bine, atât din punct de vedere personal, cât și la nivel de societate.

De aceea este această carte atât de specială!

Produse dezvoltare Afacere

Antreprenorii sunt persoane practice, curajoase, creative dar si ocupate. Produsele create ii ajuta sa isi dezvolte rapid si sustenabil afacerea spre urmatorul nivel. Fiecare produs este de fapt o platforma online specifica, ce urmareste dezvoltarea si punerea la treaba a competentelor, abilitatilor si tehnicilor practice, necesare pentru a ajunge sigur si planificat la obiective.

EmPower Yourself

Cunoaste-te, dezvolta-te si prospera! Puterea afacerii tale depinde de PUTEREA TA interioara! Program online de dezvoltare personala care te ghideaza in procesul de cunoastere si valorizare a puterilor tale unice, dar si in procesul de eliberare a blocajelor ce te tin sa devii un om liber!

DISPONIBIL IN EXCLUSIVE CLUB

Exclusive Club

Competente de baza in antreprenoriat, mentalitate de om de succes si tehnici esentiale pentru ca ideea ta sa creasca sanatos spre o afacere. Urmareste-mi activitatea, opiniile si invataturile pentru a-ti forma fundatia de om de succes.

VEZI DETALII >>

Baby Unicorns

Drumul afacerii tale de la lansare pana la primul milion de Euro este prima mare provocare din viata ta de antreprenor! Invata cum poti catiga aceasta lupta construindu-ti planul de actiune personalizat , ce se bazeaza pe expertiza mea dar si pe studii de caz reale care au devenit baby UNICORNS in 12-24 de luni.

DISPONIBIL IN CURAND

ScaleUp 1.000

Dezvolta-ti afacerea la urmatorul nivel si intra in comunitatea noii generatii de milionari ai Romaniei: educati, etici si eliberati de managementul operational! Cea mai complexa platforma de invatare individuala, in echipa si impreuna cu mine in evenimente anuale.

VEZI DETALII >>

Servicii dezvoltare Afacere

Atunci cand antreprenorul nu reuseste de unul singur sa isi construiasca sisteme si strategii de dezvoltare, apeleaza la specialisti care sa dezvolte aceste zone critice pentru el si afacerea lui. Serviciile speciale create pentru tine sunt dezvoltate de echipa mea de specialisti, direct supervizate de mine.

Business Lab

Un plan de afaceri profesionist clarifica antreprenorul si mai ales echipa sa functioneze IMPREUNA in vedea obtinerii de obiective, clar definite si masurate. Este piatra de temelie a unei afaceri ce doreste sa avanseze continuu nu doar sa supravietuiasca. Lucrez alaturi de o echipa cu multa experienta, care te va ajuta sa iti transpui mintea si sufletul intr-un plan realist, clar si motivant.

CERE O COTATIE

Mentor on Call

Cea mai grea parte a “meseriei” de antreprenor este sa iei decizii bune. Gestionam contexte complexe, multiplii stakeholderi, intr-o piata in continua schimbare. Am introdus in Romania un proces international de “Business Second-Opinion” prin care sa asist, personal si la distanta, un numar limitat de antreprenori, sa ia cele mai bune decizii pentru afacerile lor.

CERE O COTATIE

Pentru succes sustenabil in afaceri si viata!

Viziunea Academiei de Business este aceea de a deveni un standard in educatia formala si non-formala a antreprenorilor romani asumati. Obiectivul Academiei este de a oferi un suport continuu pentru dezvoltarea afacerilor, pe masura ce acestea evolueaza de la idee valida, spre startup sustenabil si apoi catre scalare nationala / internationala. Facem asta prin crearea unui context integrativ de crestere: Produse educationale online + Servicii de suport in afacere + Evenimente online si offline. Toate materialele sunt materiale originale, create de mine si dezvoltate prin practica dezvoltarii afacerilor proprii si ale clientilor mei. Rezultatele obtinute confirma valoarea lor practica si gradul mare de aplicabilitate in economia romaneasca.

Descopera Produsele Academiei de Business Cristian Onetiu

Faci parte din comunitate?