Salut! Eu sunt Cristian Onetiu

Antreprenor | Autor | Business Mentor

Am reusit in cei 15 ani sa dezvolt afaceri care au depasit 100 de miloane de Euro, dar am si ratat de 4 ori in tot acest proces! Am invatat din greseli, din experienta personala si de la oameni care mi-au fost mentori pe tot acest traseu.

Astazi sunt unul dintre cei mai eficienti Business Mentori pentru antreprenorii romani, ajutand sute de afaceri pana astazi.

Din tot acest mix de cunoastere practica, am creat produse de dezvoltare antreprenoriala si personala, pentru ca fiecare om, indifirent de etapa in care se afla, sa isi poata creste singur afacerea si cariera de antreprenor. Dar si un proces personalizat de consultanta personala, destinat antreprenorilor ce au afaceri ce depasesc 10 Milioane de Euro anual si vor sa isi duca afacerea la urmatorul nivel de performanta si autonomie.

Probabil m-ai vazut si aici:

Viziunea si
Misiunea mea

Cred ca lumea de maine va fi condusa doar de lideri autentici ce au demonstrat ca sunt adevarate modele si ca au creat micro-siteme (afaceri) performante intr-un mod sustenabil.

De aceea, MISIUNEA mea este sa echipez, sa modelez si sa inspir orice persoana cu spirit antreprenorial, ce isi doreste pentru el si cei din jur: libertate, prosperitate si implinire!

Si pentru a nu ramane o declaratie frumoasa, imi propun sa fac asta pentru 100. 000 de persoane. Sper sa ma ajute Dumnezeu sa termin asta cat timp sunt sanatos si in forma 🙂

Biografie

 • Co-fondator al celei mai mari companii româneşti din industria de vânzări directe, peste 40.000 de distribuitori si peste 50 de milioane de euro cifra de afaceri din 2005 până în prezent: Life Care.
 • Co-fondator al celei mai mari companii de distribuţie alimente BIO în lanturile internationale de retail: BioLogistic.
 • Partener in prima retea nationala de centre integrative de “Educational Well-Being”: Centrul Fericirii
 • Co-fondator al primei companii de celebrity branding din România: ICelebrity
 • Inţiatorul echipei de coach, traineri formaţi şi certificaţi John Maxwell Team din România
 • Prezent în TOP 500 Forbes
 • Speaker la evenimente de business si la evenimentele speciale corporate
 • Prezent în enciclopedia personalităţiilor din România “Who is Who”
 • Antreprenor cu o experienţa cumulată în peste 15 ani
 • al programelor de dezvoltare antreprenoriala ScaleUp 1000 si BabyUnicorns
 • al cărţilor “Start in Antreprenoriat” şi “GPS Business”
 • realizator TV al emisiunii “Antrenorul” – o producţie educaţional antreprenorială
 • prezenţă constantă în calitate de invitat în emisiuni TV, prezenţă în presa de afaceri şi dezvoltare personală prin interviuri, articole
 • consultant pentru zeci de antreprenori si echipe de management cu impact si rezultate in piata romaneasca.
 • coach si strategy adviser pentru companii internationale precum: Samsung, Swatch, Marriot si altele.
 • absolvent al Facultăţii de Psihologie, Universitatea „Mihai Eminescu” din Timişoara – formator acreditat ANC al Ministerului Educaţiei.

Produse dezvoltare Afacere

Antreprenorii sunt persoane practice, curajoase, creative dar si ocupate. Produsele create ii ajuta sa isi dezvolte rapid si sustenabil afacerea spre urmatorul nivel. Fiecare produs este de fapt o platforma online specifica, ce urmareste dezvoltarea si punerea la treaba a competentelor, abilitatilor si tehnicilor practice, necesare pentru a ajunge sigur si planificat la obiective.

EmPower Yourself

Cunoaste-te, dezvolta-te si prospera! Puterea afacerii tale depinde de PUTEREA TA interioara! Program online de dezvoltare personala care te ghideaza in procesul de cunoastere si valorizare a puterilor tale unice, dar si in procesul de eliberare a blocajelor ce te tin sa devii un om liber!

DISPONIBIL IN EXCLUSIVE CLUB

Exclusive Club

Competente de baza in antreprenoriat, mentalitate de om de succes si tehnici esentiale pentru ca ideea ta sa creasca sanatos spre o afacere. Urmareste-mi activitatea, opiniile si invataturile pentru a-ti forma fundatia de om de succes.

VEZI DETALII >>

Baby Unicorns

Drumul afacerii tale de la lansare pana la primul milion de Euro este prima mare provocare din viata ta de antreprenor! Invata cum poti catiga aceasta lupta construindu-ti planul de actiune personalizat , ce se bazeaza pe expertiza mea dar si pe studii de caz reale care au devenit baby UNICORNS in 12-24 de luni.

DISPONIBIL IN CURAND

ScaleUp 1.000

Dezvolta-ti afacerea la urmatorul nivel si intra in comunitatea noii generatii de milionari ai Romaniei: educati, etici si eliberati de managementul operational! Cea mai complexa platforma de invatare individuala, in echipa si impreuna cu mine in evenimente anuale.

VEZI DETALII >>

Servicii dezvoltare Afacere

Atunci cand antreprenorul nu reuseste de unul singur sa isi construiasca sisteme si strategii de dezvoltare, apeleaza la specialisti care sa dezvolte aceste zone critice pentru el si afacerea lui. Serviciile speciale create pentru tine sunt dezvoltate de echipa mea de specialisti, direct supervizate de mine.

Business Lab

Un plan de afaceri profesionist clarifica antreprenorul si mai ales echipa sa functioneze IMPREUNA in vedea obtinerii de obiective, clar definite si masurate. Este piatra de temelie a unei afaceri ce doreste sa avanseze continuu nu doar sa supravietuiasca. Lucrez alaturi de o echipa cu multa experienta, care te va ajuta sa iti transpui mintea si sufletul intr-un plan realist, clar si motivant.

CERE O COTATIE

Mentor on Call

Cea mai grea parte a “meseriei” de antreprenor este sa iei decizii bune. Gestionam contexte complexe, multiplii stakeholderi, intr-o piata in continua schimbare. Am introdus in Romania un proces international de “Business Second-Opinion” prin care sa asist, personal si la distanta, un numar limitat de antreprenori, sa ia cele mai bune decizii pentru afacerile lor.

CERE O COTATIE

Ce spun Clientii

adi-dragoman
Am invatat sa ma evaluez pe mine ca antreprenor, sa imi fac o idee de nivelul la care sunt....
SC Harris Enterprise SRL
cristian-predescu
Scale Up 1000 este un program care te edifica in tot ceea ce inseamna lectia de antreprenoriat. Inveti ca...