Iulia Stanciu

Activitatea mea profesionala a debutat in perioada studentiei, ca si project manager in proiectare asistata. Dupa cateva luni, am fost promovata pe pozitia de director comercial si de marketing. Am cunoscut sentimentul implinirii profesionale si a lucrului bine facut. Ma bucur ca am avut sansa sa fac ceea ce mi-a placut, impreuna cu oameni cu care am impartasit valori comune. Am construit pe incredere, pasiune, integritate si responsabilitate individuala.

Dupa cativa ani, in anul 2000, mi-am luat zborul spre necunoscut, am devenit antreprenor cu norma intreaga. Si, ca orice om de business, nu am ajuns unde sunt astazi in linie dreapta. Sunt unde sunt acum dupa ce am avut cateva cucuie serioase pe care, cu timpul, am invatat sa le evit. Am invatat lucrurile facandu-le si, din acest motiv, cred in forta experientei si nu in teorii. Multi ani nu am avut un mentor si recunosc ca i-am simtit lipsa.

In calitate de business mentor si antreprenor activ, sustin antreprenorii din Romania sa-si rezolve provocarile din business si sa devina antreprenori asumati si liberi. Am ales sa transfer din experienta si expertiza mea antreprenorilor si managerilor care doresc sa-si reinventeze afacerea. Totul incepe de la dorinta personala a fiecaruia de a-si asuma responsabilitatile pentru viata si rezultate.

  • Afaceri active: 1
  • Cifra de afaceri: 400.000 EURO
  • Numar angajati: 2
  • Industrie: Comert
  • Experienta antreprenoriala: peste 20 ani
Vrei mai multe informatii?
Echipa mea iti sta la dispozitie.