AU SCRIS DESPRE EL ÎN

Cine este

CRISTIAN ONEŢIU?

Cristian Onetiu si-a crescut cifra de afaceri la peste 100 de milioane de euro cumulat, si a invatat cum sa faca asta din experienta a 4 falimente personale. Co-fondator al celei mai mari companii de vanzari directe din Romania si fondator al programului Scale-UP 1000, Cristian a stiut sa-si transforme mereu pasiunile in afaceri de succes.

Cel mai inspiraţional antreprenor român

Votat de antreprenori în “Barometrul StartUp-urilor din Romania – ediţia 2019”

Fondatorul Life Care, cea mai mare companie romaneasca de vanzari directe din Centrul si Estul Europei, cu o cifra de afaceri cumulata de peste 100 Mil E, cu peste 50.000 distribuitori independenti in peste 20 de tari.

Antreprenor prezent in TOP 500 Forbes & TOP 300 Capital si investitor in imobiliare dar, si in startup-uri focusate pe sanatate, sport, wellbeing si longevitate – cu ajutorul tehnologiei.

Investitor in emisiunea TV “Imperiul Leilor”, sezonul 2020 realizata de PRO TV.

Presedinte in BORDUL mai multor companii romanesti, lidere de piata in industria lor, ce gestioneaza peste 1.000 de angajati.

Autor al cartii best seller “Start in Antrepenoriat”si co-autor al cartii “Cum mi-am schimbat viata in 4 zile?”

Unde te poti intalni cu el?

Programe educationale

Povesti de succes

 • “Cristian Onetiu este un lider incredibil! Abordează totul cu claritate și acționează direct, iar energia sa este contagioasă. Pur și simplu, îți oferă puterea să crezi că poți realiza orice. Cu el, înveți cum să construiești un business stabil pe care să-l gestionezi sănătos. Este pur și simplu extraordinar! Mulțumesc, Cristian pentru generozitatea ta!”

  Andreea Raicu -persoană publică
 • “Cristi este cel mai actual om de afaceri din România. Este conectat și face conexiuni în toată lumea iar asta îl ajută să fie cel mai bun. Are capacitatea să vadă imaginea de ansamblu, înțelege contextul și intuiește bine ce urmează. E o plăcere să îl vezi cum reușește să croiască și soluții pentru afaceri. Dacă ar avea doar mai mult timp…”

  George Buhnici -Persoana publica
 • “Care este portretul ideal al unui antreprenor mentor in business? Care sunt atuurile, calitatile? Experiența, competentă, cultura, empatie, viziune, perseverenta. Pe toate le-am găsit și admirat in anii in care am fost alături de Cristi Onetiu. Este mentorul, by the book. His book”

  Cristi Brancu – Realizator TV
 • “Cristian Onețiu este mentorul pe care și l-ar dori și ar fi bine să-l aibă alături orice fondator de business. Îndeajuns de tânăr încât să înțeleagă toate trendurile actuale și viitoare și îndeajuns de înțelept încât să aibă deja răspunsurile pentru dificultățile inevitabile în orice proces de creștere. Și peste toate, un OM și un Domn! Chapeau!”

  Marius Morra – Tokero Ceo
 • “Cristi este unul dintre cei mai buni antrenori de antreprenori din Romania. Tot timpul cand am ocazia sa particip la evenimentele lui, plec cu o gramada de idei aplicabile.”

  Avi Cicirean – Brand Minds
 • ”Îți mulțumesc pentru informațiile primite din Programul ScaleUp1000, pe care le-am implementat cu succes în afacerea mea. După EXIST-ul din business, unde aveam cifra de afaceri de 3 milioane ron/an, am reușit sa închidem în 2022 și 2023 cu 100 de milioane ron și parteneriate de succes. ”

  Diana Stinga – Darcom Energy

Resurse GRATUITE

Descopera canalul meu

de YouTube!

Peste 1,4 milioane de view-uri pe subiecte antreprenoriale. Peste 6,5 milioane de minute vizionate.

Invita-l

ca Speaker / Advisor / Mastermind leader

Stai informat despre tot ce e relevant in lumea antreprenorilor de succes.

Inregistreaza-te la newsletter

si primesti BONUS eBook-ul
“Ready to Scale?”