DRAGA
ANTREPRENORULE,

Ti-ai inceput afacerea cu gandul ca vei fi liber financiar, nu-i asa?

Te-ai gandit vreodata cat timp a trecut de la acea zi cand ti-ai pus planul de afaceri pe masa si ai inceput sa lucrezi la el? Statisticile arata ca, in Romania, sub 5% din afaceri reusesc. Daca adaugi aici si un context de criza prin care trec afacerile acum, atunci vei avea nevoie de o directie clara si de un plan concret de actiune.

Asa ca, daca vrei sa ajungi la libertatea financiara pe care ti-o doresti (o viata implinita, vacante de vis, masina dorita, educatie la nivel inalt pentru copilul tau, stilul de viata pe care ti-l doresti pentru tine si familia ta), ai nevoie de un obiectiv financiar clar si o strategie ca afacerea ta sa ajunga sa lucreze pentru tine

27
Iul
Workshop-ul va avea loc pe 27 Iulie 2021
Locatie: Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti

PE SCURT,
ASTA VOM FACE

Îţi explic cum să-ţi faci Planul de creștere pentru următorii 3-5 ani
Îţi arăt cum ajungi acolo, concret
Şi cum să setezi afacerea ca să lucreze la îndeplinirea obiectivelor tale
De ce facem asta?

Antreprenorii romani sunt nevoiti sa faca fata unor noi provocari datorate contextului actual si sunt nevoiti sa gestioneze situatii si probleme cu care nu s-au mai confruntat pana acum. Scopul final ramane acelasi, indiferent de context: atingerea independentei financiare.

Vrem sa te sustinem sa faci asta, acum mai mult ca oricand, intr-o initiativa pe care am numit-o “Ready to Scale?”. Este un imbold pe care eu şi echipa mea vrem să-l oferim in acest an, pentru ca tu sa depasesti cat mai usor aceasta perioada de provocari si sa ajungi rapid la ceea ce iti doresti.

PENTRU ANTREPRENORI

CARE VOR UN STIL DE VIATA DE OM LIBER

FACI PLANUL

În cadrul evenimentelor, îţi vei seta Obiectivele tale Personale de creştere pentru următorii 3-5 ani.

CUM AJUNGI ACOLO

Nu oricum. Ci un plan din care decurg apoi actiuni concrete pe care sa le faci in afacerea ta, astfel incat sa-ti si duci obiectivele la indeplinire.

Vei porni de la stilul tau de viata actual si iti vei seta singur cele mai motivante obiective pentru urmatorii 3-5 ani. Si cand spun cele mai motivante, vorbesc cat se poate de serios.

Daca vrei sa calatoresti in jurul lumii, asta vei pune pe foaie. Daca iti doresti o scoala de prestigiu pentru copiii tai, asta iti vei seta ca obiectiv.

La eveniment, primesti caiet de lucru cu template-uri si documente pe care le vei folosi chiar atunci si vei face calcule reale pentru a atinge obiectivele tale personale si de business. In acest mod, la sfarsitul evenimentului, vei sti care sunt cifrele exacte pe care afacerea ta trebuie sa le obtina pentru ca tu sa ajungi la libertatea pe care ti-o doresti.

LOCUL TAU LA EVENIMENT

Si afacerea ta poate fi una de succes, iar tu poti ajunge la profit real, scalarea afacerii si libertatea financiara pe care ti-o doresti.

Daca simti ca afacerea ta e “Ready to scale”, rezerva-ti aici locul la evenimentul din data de 27 Iulie la Phoenicia Grand Hotel, Bucuresti sau trimite-ne un mesaj la 0738018971. Ai in vedere ca locurile sunt limitate.

Ofera business-ului tau un restart puternic de crestere accelerata, iar tie, un drum mai scurt catre libertatea financiara!

CARE ESTE INVESTITIA MEA?

2890 RON TVA INCLUS

CE ITI OFERA PROGRAMUL:

Acces la eveniment, cu pranz inclus si coffee break;

Caiet de lucru, materiale si documente utile;

Q&A cu Cristian Onetiu, in timpul evenimentului, pe tematica abordata;

Networking si socializare cu antreprenorii ready to scale;

Bonus surpriza la eveniment;

Vrei mai multe informatii?
Echipa mea iti sta la dispozitie.