Echipa FANTASTICA

Data: 10 iunie 2019

Locatia: Strada Nicolae Caramfil 87, etaj 6, Academia de Business

Esti antreprenor si ai o echipa care nu este suficient de implicata si productiva?


Te-ai saturat sa fii doar tu cel mai grozav expert, manager si lider?


Ai oameni valorosi dar care nu scot din ei ce e mai bun din ei in afacere?


Ai vrea sa atragi si sa retii mai usor talente?


Ai vrea sa iti cresti productivitatea echipei si sa oferi posibilitatea de a creste in cariera si altor oameni din echipa?


IMPORTANT: ESTI PE DEPLIN CONSTIENT CA O ECHIPA VALOROASA VA CREA VALOARE IN AFACERE SI CA TU, IN CALITATE DE ANTREPRENOR, DACA ITI DORESTI SUCCES IN AFACERI TREBUIE SA DAI O IMPORTANTA MAJORA CONSTRUIRII ACESTEI ECHIPE?Daca ai raspuns cu DA la majoritatea intrebarilor, acum poti gasi raspunsurile la aceste intrebari intr-un workshop eveniment, care te invata practic, cum poti sa iti construiesti ACEASTA echipa fantastica!

Ce vei stii dupa curs?

 • Care sunt nevoile oamenilor intr-o echipa si cum poti sa le satisfaci
 • Ce fel de lider asteapta echipa ta sa fii
 • Care este nivelul tau actual de leadership si ce ai de facut pentru a creste
 • Care sunt cele mai frecvente erori in managemenul oamenilor si a echipelor
 • Ce inseamna o cultura organizationala care amplifica valoarea angajatilor
 • Cum iti poti construi o cultura organizationala antreprenoriala
 • Cine sunt intraprenorii din organizatie si cum pot trece ei impreuna de la probleme la performanta, implicare si randament
 • Care sunt cele mai importante tehnici in selectia, recrutarea, integrarea, evaluarea, motivarea si dezvoltarea membrilor echipei
 • Cum poti implementa un sistem de management al performantei
 • Cum poti construi un “CLUB al EXCELENTEI” in compania ta, prin care dezvoltarea continua sa fie motorul principal al cresterii
Cristian este antreprenor de peste 15 ani, are peste 100 de angajati si peste 50.000 de colaboratori. Poate mai relevant este faptul ca fiecare afacere pe care o detine este condusa de cate o echipa de management 100% autonoma. Acesta este probabil unul din marile secrete ale succesului lui in afaceri. Toate aceste bune practici pe care Cristian le-a invatat si aplicat sunt astazi disponibile si pentru tine!

“Atunci cand vrem cu adevarat sa construim o “echipa fantastica” nu pornim la drum cu ideea simplista de a face aceleasi lucruri dar de la obtine mai mult de la ei. Ci pornim cu gandul de a oferi mai mult pentru ca apoi sa cerem mai mult. De obicei antreprenorii au o parere subiectiva si de multe ori eronata despre cat de multe ofera ei si organizatia celor din echipa. Un loc de munca sigur, salariul platit la timp, un lider bun si inimos, etc sunt uneori lucruri insuficiente pentru a atrage oameni talentati, a-i retine si a scoate ce e mai bun din ei.

Arunci cand acceptam ca putem si mai ales ca trebuie sa oferim mult mai mult oamenilor pentru a obtine mai mult, cand facem din construirea unei echipe puternice o prioritate a firmei si suntem dispusi sa invatam de la altii care au facut deja asta, suntem pe punctul bun de pornire. Incepem sa devenim liderii de care organizatia nostra are atat de multa nevoie.

Am construit multe afaceri si chiar daca la inceput am crezut ca produsul / serviciul creat era factorul diferentiator spre succes la start, am constatat ca au crescut doar afacerile in care am reusit sa construiesc o echipa FANTASTICA. Profesionisti (crescuti intern si recrutati extern) cu expertiza diferita dar care aveau o viziune, obiective si valori comune. Impreuna cu ei am creat culturi organizationale solide, iar acestea a generat afaceri grozave!

Am transpus toata experienta mea practica intr-un workshop care sa te clarifice in intreg, dar mai ales sa te sustina apoi in procesul tau de a-ti crea propria “Echipa FANTASTICA”!

Am facut asta cu intentia clara ca afacerea ta sa devina mai prospera si pentru ca impreuna cu ceilalti antreprenori din “noul val” sa construim o economie mai puternica.”

Cristian Onetiu

In plus, primesti GRATUIT

 1. Super BONUS: 3 lectii video esentiale pentru afacerea ta:

  • Cele 5 Inteligente pe care le poti dezvolta, pentru a deveni un adevarat OM DE SUCCES.
  • Cele 5 secrete pentru succes in viata si afaceri, la nivel mare.
  • Cei trei pasi in delegarea eficienta care te scoate din bucla antreprenorului expert self-employed.
SOLD OUT

D.R.E.A.M. Team

Workshop interactiv de crestere al liderilor, de construire a unei culturii organizationale antreprenoriale si de profesionalizare a procesului de management al angajatiilor.

11 Iunie 2019
10:00 - 15:00

Bucuresti | Str. Nicolae Caramfil 87, etaj 6, Academia de Business

OFERTA EARLY BIRD-30%

D.R.E.A.M. Team

Workshop interactiv de crestere al liderilor, de construire a unei culturii organizationale antreprenoriale si de profesionalizare a procesului de management al angajatiilor.

1998 RON (TVA inclus)

1399 RON (TVA inclus)

10 Iunie 2019
10:00 - 15:00

Bucuresti | Str. Nicolae Caramfil 87, etaj 6, Academia de Business

VREAU SA MA INSCRIU

Ai selectat

Produs* :

Doresc factura fiscala (in 24-48 ore de la confirmarea platii veti fi contactat pentru emiterea facturii fiscale)

Salut! Eu sunt Cristian Onetiu

Antreprenor | Autor | Business Mentor

Am reusit in cei 15 ani sa dezvolt afaceri care au depasit 100 de miloane de Euro, dar am si ratat de 4 ori in tot acest proces! Am invatat din greseli, din experienta personala si de la oameni care mi-au fost mentori pe tot acest traseu.

Astazi sunt unul dintre cei mai eficienti Business Mentori pentru antreprenorii romani, ajutand sute de afaceri pana astazi.

Din tot acest mix de cunoastere practica, am creat produse de dezvoltare antreprenoriala si personala, pentru ca fiecare om, indifirent de etapa in care se afla, sa isi poata creste singur afacerea si cariera de antreprenor. Dar si un proces personalizat de consultanta personala, destinat antreprenorilor ce au afaceri ce depasesc 10 Milioane de Euro anual si vor sa ii duca afacerea la urmatorul nivel de performanta si autonomie.

Probabil m-ai vazut si aici: