D.R.E.A.M. Team

10 iunie

Strada Nicolae Caramfil 87, etaj 6, Academia de Business

Invata sa construiesti o echipa autonoma

Este workshop-ul pentru tine?

Esti antreprenor si ai o echipa care nu este suficient de implicata si productiva?
Te-ai saturat sa fii doar tu cel mai grozav expert, manager si lider?
Ai oameni valorosi care nu stiu cum sa scoata tot ce e mai bun din ei in afacere?
Iti doresti sa atragi si sa retii mai usor oamenii talentati?
Ai vrea sa cresti productivitatea echipei tale si sa oferi posibilitati de avansare in cariera si altor oameni din echipa?

IMPORTANT: ESTI PE DEPLIN CONSTIENT CA O ECHIPA VALOROASA VA CREA LA RANDUL EI VALOARE IN AFACERE, IAR TU, IN CALITATE DE ANTREPRENOR CARE ISI DORESTE SUCCES IN AFACERI, TREBUIE SA DAI O IMPORTANTA MAJORA CONSTRUIRII ACESTEI ECHIPE?

Daca ai raspuns cu DA la majoritatea intrebarilor, acum poti gasi raspunsurile la aceste intrebari intr-un workshop eveniment, care te invata practic, cum poti sa iti construiesti ACEASTA echipa fantastica!

Participa la Eveniment

Ai acces la un workshop in care vei invata si vei face exercitii specifice afacerii tale, in urma carora vei stii:

Care sunt nevoile oamenilor intr-o echipa si cum poti sa le satisfaci

Ce inseamna o cultura organizationala care amplifica valoarea angajatilor

Ce fel de lider asteapta echipa ta sa fii

Cum iti poti construi o cultura organizationala antreprenoriala

Care este nivelul tau actual de leadership si ce ai de facut pentru a-l putea creste

Cine sunt intraprenorii din organizatie si cum pot trece ei impreuna de la probleme la performanta, implicare si randament

Care sunt cele mai frecvente erori in managemenul oamenilor si a echipelor

Cum poti implementa un sistem de management al performantei

Cand vrem cu adevarat “o echipa fantastica”, oferim mai mult, pentru a putea cere mai mult.

Cristian este antreprenor de peste 15 ani, are peste 100 de angajati si peste 50.000 de colaboratori. Poate mai relevant este faptul ca fiecare afacere pe care o detine este condusa de cate o echipa de management 100% autonoma. Acesta este probabil unul din marile secrete ale succesului lui in afaceri. Toate aceste bune practici pe care Cristian le-a invatat si aplicat sunt astazi disponibile si pentru tine!

“O echipa fantastica este acea echipa implicata activ, responsabila si asumata in actiunile particulare, dar si in cele la nivel de grup. Pentru ca afacerea sa aiba succes, este nevoie ca fiecare angajat sa devina parte din ea, cu tot ceea ce implica aceasta asumare. Delegarea si responsabilizarea sunt premise de baza ale unei culturi organizationale solide, de care orice companie are nevoie pentru a se dezvolta autonom si exponential.

Atunci cand acceptam ca putem si ca trebuie sa oferim mult mai mult oamenilor pentru a obtine mai mult, cand facem din construirea unei echipe puternice o prioritate, avem un start bun si incepem sa devenim liderii de care organizatia noastra are atat de multa nevoie pentru a se dezvolta.

Afacerile in care am reusit sa construiesc o echipa FANTASTICA, o echipa de profesionisti, cu expertiza diferita, dar cu viziune, obiective si valori comune, sunt cele care au avut succes. Impreuna cu aceste echipe, am creat culturi organizationale solide, care au generat afaceri grozave!

Am transpus toata experienta mea practica intr-un workshop care sa te clarifice, dar mai ales sa te sustina in procesul tau de a-ti crea propria “Echipa FANTASTICA”! Am facut asta cu intentia clara ca afacerea ta sa devina mai prospera si pentru ca, impreuna cu ceilalti antreprenori din “noul val”, sa construim o economie mai puternica.”

Cristian Onetiu

D.R.E.A.M. Team
11 Iunie 2019

Am suplimentat cu inca 25 locuri pentru data de 10 iunie 2019.
OFERTA EARLY BIRD-30%

D.R.E.A.M. Team

10 Iunie

Workshop interactiv de crestere al liderilor, de construire a unei culturi organizationale antreprenoriale si de profesionalizare a procesului de management al angajatilor.

1998 RON (TVA INCLUS)

1399 RON (TVA INCLUS)

10 Iunie 2019
10:00 – 15:00

Bucuresti | Str. Nicolae Caramfil 87, etaj 6,
Academia de Business

Salut! Eu sunt Cristian Onetiu

Antreprenor | Autor | Business Mentor

Am reusit in cei 15 ani sa dezvolt afaceri care au depasit 100 de miloane de Euro, dar am si ratat de 4 ori in tot acest proces! Am invatat din greseli, din experienta personala si de la oameni care mi-au fost mentori pe tot acest traseu.

Astazi sunt unul dintre cei mai eficienti Business Mentori pentru antreprenorii romani, ajutand sute de afaceri pana astazi.

Din tot acest mix de cunoastere practica, am creat produse de dezvoltare antreprenoriala si personala, pentru ca fiecare om, indifirent de etapa in care se afla, sa isi poata creste singur afacerea si cariera de antreprenor. Dar si un proces personalizat de consultanta personala, destinat antreprenorilor ce au afaceri ce depasesc 10 Milioane de Euro anual si vor sa ii duca afacerea la urmatorul nivel de performanta si autonomie.

Probabil m-ai vazut si aici: