AU SCRIS DESPRE EL ÎN

Cine este

CRISTIAN ONEŢIU?

Cristian Onetiu si-a crescut cifra de afaceri la peste 100 de milioane de euro cumulat, si a invatat cum sa faca asta din experienta a 4 falimente personale. Co-fondator al celei mai mari companii de vanzari directe din Romania si fondator al programului Scale-UP 1000, Cristian a stiut sa-si transforme mereu pasiunile in afaceri de succes.

Cel mai inspiraţional antreprenor român

Votat de antreprenori în “Barometrul StartUp-urilor din Romania – ediţia 2019”

Fondatorul Life Care, cea mai mare companie romaneasca de vanzari directe din Centrul si Estul Europei, cu o cifra de afaceri cumulata de peste 100 Mil E, cu peste 50.000 distribuitori independenti in peste 20 de tari.

Antreprenor prezent in TOP 500 Forbes & TOP 300 Capital si investitor in imobiliare dar, si in startup-uri focusate pe sanatate, sport, wellbeing si longevitate – cu ajutorul tehnologiei.

Investitor in emisiunea TV “Imperiul Leilor”, sezonul 2020 realizata de PRO TV.

Presedinte in BORDUL mai multor companii romanesti, lidere de piata in industria lor, ce gestioneaza peste 1.000 de angajati.

Autor al cartii best seller “Start in Antrepenoriat”si co-autor al cartii “Cum mi-am schimbat viata in 4 zile?”

Unde te poti intalni cu el?

Programe educationale

Povesti de succes

 • “Cristian Onetiu este un lider incredibil! Abordează totul cu claritate și acționează direct, iar energia sa este contagioasă. Pur și simplu, îți oferă puterea să crezi că poți realiza orice. Cu el, înveți cum să construiești un business stabil pe care să-l gestionezi sănătos. Este pur și simplu extraordinar! Mulțumesc, Cristian pentru generozitatea ta!”

  Andreea Raicu -persoană publică
 • “Care este portretul ideal al unui antreprenor mentor in business? Care sunt atuurile, calitatile? Experiența, competentă, cultura, empatie, viziune, perseverenta. Pe toate le-am găsit și admirat in anii in care am fost alături de Cristi Onetiu. Este mentorul, by the book. His book”

  Cristi Brancu – Realizator TV
 • Recomandare site Cristi Onetiu,

  “A lucra cu Cristi este deopotrivă o provocare dar și o mare bucurie. Antrenamentul cu miile de antreprenori îl ajută să vadă dintr-o privire punctele slabe ale afacerii tale, cu experiența internațională te va ajuta să depășești limitările cu care tu îți vezi afacerea locală, iar calitățile de excelent comunicator te împing la propriu să devii un lider autentic pentru oamenii și colaboratorii tăi. Dacă chiar vrei să-ți multiplici exponențial rezultate afacerii, Cristi este probabil, cel mai bun mentor al momentului pentru asta.”

  Eusebiu Burcas – coach financiar
 • “Il cunosc pe Cristian Onetiu din 2020. Ii admir energia si determinarea in a modela Antreprenorii romani. Efortul lui in a educa/inspira/mentora antreprenorii a avut si are impact semnificativ fie in in companiile lor, fie in motivatia de a face un pas in fata, de a incepe un business. Onetiu pune umarul in a construi o Romania mai buna in care generatiile urmatoare sa fie mandre sa traiasca.”

  Dragos Petrescu – City Grill
 • ”Sa particip la cursurile lui Cristi (atat cele de Scale up cat si sesiunile individuale pentru decision making) a insemnat practic sa nu pornesc pe drumul antreprenoriatului ca si cum as face gambling si sa nu platesc lectiile de business prin esecuri proprii. Multumesc pentru ajutorul in a renunta la limitarile pe care chiar eu le pusesem afacerii mele si in care am inteles importanta mindset-ului, pentru orice antreprenor.”

  Denisa Tanase Owner My Geisha
 • ”Îți mulțumesc pentru informațiile primite din Programul ScaleUp1000, pe care le-am implementat cu succes în afacerea mea. După EXIST-ul din business, unde aveam cifra de afaceri de 3 milioane ron/an, am reușit sa închidem în 2022 și 2023 cu 100 de milioane ron și parteneriate de succes. ”

  Diana Stinga – Darcom Energy

Resurse GRATUITE

Descopera canalul meu

de YouTube!

Peste 1,4 milioane de view-uri pe subiecte antreprenoriale. Peste 6,5 milioane de minute vizionate.

Invita-l

ca Speaker / Advisor / Mastermind leader

Stai informat despre tot ce e relevant in lumea antreprenorilor de succes.

Inregistreaza-te la newsletter

si primesti BONUS eBook-ul
“Ready to Scale?”